Scouting Hoogerheide

Unknown Scouting Hoogerheide is gevestigd aan de Kooiweg 30 in Hoogerheide.

Meer informatie over Scouting Hoogerheide in Hoogerheide

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hoogerheide is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hoogerheide organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hoogerheide, is Scouting Hoogerheide een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hoogerheide een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kooiweg 30 in Hoogerheide om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hoogerheide bereiken via 31 164 616 367. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinghoogerheide.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hoogerheide voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hoogerheide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hoogerheide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hoogerheide

Bezoekers bekeken ook