Scouting Hintham

Unknown Scouting Hintham is gevestigd aan de Vliertsesteeg 16 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Scouting Hintham in s-Hertogenbosch

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hintham is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hintham organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van s-Hertogenbosch, is Scouting Hintham een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hintham een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Vliertsesteeg 16 in s-Hertogenbosch om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hintham bereiken via 31 6 54661867. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-hintham.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hintham voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hintham? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hintham het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hintham

Bezoekers bekeken ook