Scouting Hikegroep

Unknown Scouting Hikegroep is gevestigd aan de Jan Raassensweg 1 in Geldrop.

Meer informatie over Scouting Hikegroep in Geldrop

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hikegroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hikegroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Geldrop, is Scouting Hikegroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hikegroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Jan Raassensweg 1 in Geldrop om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hikegroep bereiken via 31 40 285 9958. Bekijk alvast de website: https://scoutinghikegroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hikegroep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hikegroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hikegroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hikegroep

Bezoekers bekeken ook