Scouting Het Twentse Ros

Unknown Scouting Het Twentse Ros is gevestigd aan de Sluiskade Noordzijde 212 in Almelo.

Meer informatie over Scouting Het Twentse Ros in Almelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Het Twentse Ros is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Het Twentse Ros organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Almelo, is Scouting Het Twentse Ros een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Het Twentse Ros een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sluiskade Noordzijde 212 in Almelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Het Twentse Ros bereiken via 31 546 868 329. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingalmelo.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Het Twentse Ros voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Het Twentse Ros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Het Twentse Ros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Het Twentse Ros

Bezoekers bekeken ook