Scouting Hertog Jan van Brabant

Unknown Scouting Hertog Jan van Brabant is gevestigd aan de Boswegje 25 in Veldhoven.

Meer informatie over Scouting Hertog Jan van Brabant in Veldhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hertog Jan van Brabant is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hertog Jan van Brabant organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Veldhoven, is Scouting Hertog Jan van Brabant een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hertog Jan van Brabant een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Boswegje 25 in Veldhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hertog Jan van Brabant bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.hjvb.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hertog Jan van Brabant voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hertog Jan van Brabant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hertog Jan van Brabant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hertog Jan van Brabant

Bezoekers bekeken ook