Scouting Heerlen

Unknown Scouting Heerlen is gevestigd aan de Jozef Israëlsplein 8 in Den Haag.

Meer informatie over Scouting Heerlen in Den Haag

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Heerlen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Heerlen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Den Haag, is Scouting Heerlen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Heerlen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Jozef Israëlsplein 8 in Den Haag om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Heerlen bereiken via 31 70 314 3600. Bekijk alvast de website: http://www.stjanbaptist.nl/luchtscouts/airscouts/Modelbouw/Lijnvliegen/Lijnvliegen.html om een idee te krijgen waar Scouting Heerlen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Heerlen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Heerlen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Heerlen

Bezoekers bekeken ook