Scouting Hasselo

Unknown Scouting Hasselo is gevestigd aan de Jean Louis Pisuissestraat 46 in Hengelo.

Meer informatie over Scouting Hasselo in Hengelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hasselo is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hasselo organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hengelo, is Scouting Hasselo een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hasselo een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Jean Louis Pisuissestraat 46 in Hengelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hasselo bereiken via 31 74 277 4530. Bekijk alvast de website: https://www.scoutinghasselo.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hasselo voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hasselo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hasselo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hasselo

Bezoekers bekeken ook