Scouting Harlingen

Unknown Scouting Harlingen is gevestigd aan de Smalbroek 25 in Beilen.

Meer informatie over Scouting Harlingen in Beilen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Harlingen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Harlingen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Beilen, is Scouting Harlingen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Harlingen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Smalbroek 25 in Beilen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Harlingen bereiken via 31 6 51051373. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingharlingen.nl/?cd=1 om een idee te krijgen waar Scouting Harlingen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Harlingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Harlingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Harlingen

Bezoekers bekeken ook