Scouting Hardenberg

Unknown Scouting Hardenberg is gevestigd aan de Bosweg 1 in Heemserveen.

Meer informatie over Scouting Hardenberg in Heemserveen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hardenberg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hardenberg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heemserveen, is Scouting Hardenberg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hardenberg een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bosweg 1 in Heemserveen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hardenberg bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutinghardenberg.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hardenberg voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hardenberg

Bezoekers bekeken ook