Scouting Hanzeluiden

Unknown Scouting Hanzeluiden is gevestigd aan de Buitensingel 6 in Kampen.

Meer informatie over Scouting Hanzeluiden in Kampen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hanzeluiden is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hanzeluiden organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Kampen, is Scouting Hanzeluiden een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hanzeluiden een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Buitensingel 6 in Kampen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hanzeluiden bereiken via 31 38 331 1977. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting Hanzeluiden voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hanzeluiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hanzeluiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hanzeluiden

Bezoekers bekeken ook