Scouting Hanckema

Unknown Scouting Hanckema is gevestigd aan de Van Starkenborghkanaal Zuidzijde 2c in Zuidhorn.

Meer informatie over Scouting Hanckema in Zuidhorn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hanckema is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hanckema organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Zuidhorn, is Scouting Hanckema een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hanckema een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Van Starkenborghkanaal Zuidzijde 2c in Zuidhorn om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hanckema bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.hanckema.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hanckema voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hanckema? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hanckema het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hanckema

Bezoekers bekeken ook