Scouting Han Jordaan

Unknown Scouting Han Jordaan is gevestigd aan de Ten Vaarwerkstraat 51 in Haaksbergen.

Meer informatie over Scouting Han Jordaan in Haaksbergen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Han Jordaan is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Han Jordaan organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haaksbergen, is Scouting Han Jordaan een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Han Jordaan een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ten Vaarwerkstraat 51 in Haaksbergen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Han Jordaan bereiken via 31 53 572 7244. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinghanjordaan.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Han Jordaan voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Han Jordaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Han Jordaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Han Jordaan

Bezoekers bekeken ook