Scouting Hagemans Leerdam

Unknown Scouting Hagemans Leerdam is gevestigd aan de Horndijk 89 in Leerdam.

Meer informatie over Scouting Hagemans Leerdam in Leerdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hagemans Leerdam is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hagemans Leerdam organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leerdam, is Scouting Hagemans Leerdam een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hagemans Leerdam een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Horndijk 89 in Leerdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hagemans Leerdam bereiken via 31 345 612 461. Bekijk alvast de website: https://www.scoutinghagemans.org/ om een idee te krijgen waar Scouting Hagemans Leerdam voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hagemans Leerdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hagemans Leerdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hagemans Leerdam

Bezoekers bekeken ook