Scouting Haagse Beemden

Unknown Scouting Haagse Beemden is gevestigd aan de Somerweide 24 in Breda.

Meer informatie over Scouting Haagse Beemden in Breda

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Haagse Beemden is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Haagse Beemden organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Breda, is Scouting Haagse Beemden een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Haagse Beemden een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Somerweide 24 in Breda om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Haagse Beemden bereiken via 31 76 542 1753. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinghaagsebeemden.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Haagse Beemden voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Haagse Beemden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Haagse Beemden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Haagse Beemden

Bezoekers bekeken ook