Scouting H.J.B. Wateregge

Unknown Scouting H.J.B. Wateregge is gevestigd aan de Oude Wierdenseweg 1 in Almelo.

Meer informatie over Scouting H.J.B. Wateregge in Almelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting H.J.B. Wateregge is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting H.J.B. Wateregge organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Almelo, is Scouting H.J.B. Wateregge een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting H.J.B. Wateregge een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Oude Wierdenseweg 1 in Almelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting H.J.B. Wateregge bereiken via 31 6 10850386. Bekijk alvast de website: https://www.hjbwateregge.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting H.J.B. Wateregge voor staat.

Hoe kom je bij Scouting H.J.B. Wateregge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting H.J.B. Wateregge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting H.J.B. Wateregge

Bezoekers bekeken ook