Scouting H. de Montfort

Unknown Scouting H. de Montfort is gevestigd aan de Burgemeester Slanghenstraat 77 in Hoensbroek.

Meer informatie over Scouting H. de Montfort in Hoensbroek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting H. de Montfort is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting H. de Montfort organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hoensbroek, is Scouting H. de Montfort een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting H. de Montfort een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Burgemeester Slanghenstraat 77 in Hoensbroek om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting H. de Montfort bereiken via 31 45 521 1145. Bekijk alvast de website: https://hdemontfort.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting H. de Montfort voor staat.

Hoe kom je bij Scouting H. de Montfort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting H. de Montfort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting H. de Montfort

Bezoekers bekeken ook