Scouting Groessen

Unknown Scouting Groessen is gevestigd aan de Sint Isidorusplein 8 in Groessen.

Meer informatie over Scouting Groessen in Groessen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Groessen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Groessen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Groessen, is Scouting Groessen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Groessen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sint Isidorusplein 8 in Groessen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Groessen bereiken via 31 316 262 512. Bekijk alvast de website: http://www.scoutsgroessen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Groessen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Groessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Groessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Groessen

Bezoekers bekeken ook