Scouting Groep Mercury

Unknown Scouting Groep Mercury is gevestigd aan de De Gouw 7-E in Enkhuizen.

Meer informatie over Scouting Groep Mercury in Enkhuizen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Groep Mercury is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Groep Mercury organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Enkhuizen, is Scouting Groep Mercury een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Groep Mercury een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Gouw 7-E in Enkhuizen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Groep Mercury bereiken via 31 228 312 632. Bekijk alvast de website: https://www.mercurygroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Groep Mercury voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Groep Mercury? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Groep Mercury het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Groep Mercury

Bezoekers bekeken ook