Scouting Groep de Meuleberg

Unknown Scouting Groep de Meuleberg is gevestigd aan de Kerkstraat 23 in Blitterswijck.

Meer informatie over Scouting Groep de Meuleberg in Blitterswijck

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Groep de Meuleberg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Groep de Meuleberg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Blitterswijck, is Scouting Groep de Meuleberg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Groep de Meuleberg een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kerkstraat 23 in Blitterswijck om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Groep de Meuleberg bereiken via 31 478 532 013. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinggroepdemeuleberg.nl/blokhut/ om een idee te krijgen waar Scouting Groep de Meuleberg voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Groep de Meuleberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Groep de Meuleberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Groep de Meuleberg

Bezoekers bekeken ook