Scouting Groenewoud

Vereniging of organisatie Scouting Groenewoud is gevestigd aan de Jan Truijenlaan 9 in Tilburg.

Meer informatie over Scouting Groenewoud in Tilburg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Groenewoud is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Groenewoud organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Tilburg, is Scouting Groenewoud een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Groenewoud een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Jan Truijenlaan 9 in Tilburg om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Groenewoud bereiken via 31 13 543 4497. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinggroenewoud.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Groenewoud voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Groenewoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Groenewoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Groenewoud

Bezoekers bekeken ook