Scouting Ginneken

Unknown Scouting Ginneken is gevestigd aan de Duivelsbruglaan 17 in Breda.

Meer informatie over Scouting Ginneken in Breda

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Ginneken is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Ginneken organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Breda, is Scouting Ginneken een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Ginneken een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Duivelsbruglaan 17 in Breda om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Ginneken bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingginneken.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Ginneken voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Ginneken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Ginneken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Ginneken

Bezoekers bekeken ook