Scouting Gillesa

Unknown Scouting Gillesa is gevestigd aan de Boslaan 15 in Gilze.

Meer informatie over Scouting Gillesa in Gilze

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Gillesa is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Gillesa organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Gilze, is Scouting Gillesa een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Gillesa een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Boslaan 15 in Gilze om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Gillesa bereiken via 31 161 455 473. Bekijk alvast de website: http://www.gillesa.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Gillesa voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Gillesa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Gillesa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Gillesa

Bezoekers bekeken ook