Scouting GFB2

Unknown Scouting GFB2 is gevestigd aan de Van Oldenbarneveltlaan in Eindhoven.

Meer informatie over Scouting GFB2 in Eindhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting GFB2 is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting GFB2 organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eindhoven, is Scouting GFB2 een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting GFB2 een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Van Oldenbarneveltlaan in Eindhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting GFB2 bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.gfb2.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting GFB2 voor staat.

Hoe kom je bij Scouting GFB2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting GFB2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting GFB2

Bezoekers bekeken ook