Scouting Geleen-Zuid

Unknown Scouting Geleen-Zuid is gevestigd aan de Kievitstraat 32 in Geleen.

Meer informatie over Scouting Geleen-Zuid in Geleen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Geleen-Zuid is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Geleen-Zuid organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Geleen, is Scouting Geleen-Zuid een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Geleen-Zuid een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kievitstraat 32 in Geleen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Geleen-Zuid bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting Geleen-Zuid voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Geleen-Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Geleen-Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Geleen-Zuid

Bezoekers bekeken ook