Scouting Frederik Hendrik

Unknown Scouting Frederik Hendrik is gevestigd aan de Bavelse Hei 15 in Bavel.

Meer informatie over Scouting Frederik Hendrik in Bavel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Frederik Hendrik is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Frederik Hendrik organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Bavel, is Scouting Frederik Hendrik een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Frederik Hendrik een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bavelse Hei 15 in Bavel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Frederik Hendrik bereiken via 31 161 432 322. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingfrederikhendrik.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Frederik Hendrik voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Frederik Hendrik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Frederik Hendrik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Frederik Hendrik

Bezoekers bekeken ook