Scouting Frankendael

Unknown Scouting Frankendael is gevestigd aan de Kamerlingh Onneslaan 9 in Amsterdam.

Meer informatie over Scouting Frankendael in Amsterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Frankendael is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Frankendael organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Amsterdam, is Scouting Frankendael een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Frankendael een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kamerlingh Onneslaan 9 in Amsterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Frankendael bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingfrankendael.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Frankendael voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Frankendael? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Frankendael het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Frankendael

Bezoekers bekeken ook