Scouting Fraeylema

Unknown Scouting Fraeylema is gevestigd aan de Trompsingel 9 in Groningen.

Meer informatie over Scouting Fraeylema in Groningen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Fraeylema is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Fraeylema organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Groningen, is Scouting Fraeylema een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Fraeylema een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Trompsingel 9 in Groningen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Fraeylema bereiken via 31 598 422 651. Bekijk alvast de website: http://www.fraeylema.nl/?page=contact om een idee te krijgen waar Scouting Fraeylema voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Fraeylema? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Fraeylema het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Fraeylema

Bezoekers bekeken ook