Scouting Fraeylema Slochteren

Unknown Scouting Fraeylema Slochteren is gevestigd aan de Hoofdweg 26a in Slochteren.

Meer informatie over Scouting Fraeylema Slochteren in Slochteren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Fraeylema Slochteren is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Fraeylema Slochteren organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Slochteren, is Scouting Fraeylema Slochteren een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Fraeylema Slochteren een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hoofdweg 26a in Slochteren om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Fraeylema Slochteren bereiken via 31 598 422 651. Bekijk alvast de website: http://www.fraeylema.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Fraeylema Slochteren voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Fraeylema Slochteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Fraeylema Slochteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Fraeylema Slochteren

Bezoekers bekeken ook