Scouting Fivelgroep Eemsmond

Scouting Scouting Fivelgroep Eemsmond is gevestigd aan de Vlotterspad 25 in Delfzijl.

Meer informatie over Scouting Fivelgroep Eemsmond in Delfzijl

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Fivelgroep Eemsmond is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Fivelgroep Eemsmond organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Delfzijl, is Scouting Fivelgroep Eemsmond een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Fivelgroep Eemsmond een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Vlotterspad 25 in Delfzijl om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Fivelgroep Eemsmond bereiken via 31 596 617 949. Bekijk alvast de website: http://www.fivelgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Fivelgroep Eemsmond voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Fivelgroep Eemsmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Fivelgroep Eemsmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Fivelgroep Eemsmond

Bezoekers bekeken ook