Scouting Elst

Unknown Scouting Elst is gevestigd aan de Het Fort 13 in Elst.

Meer informatie over Scouting Elst in Elst

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Elst is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Elst organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Elst, is Scouting Elst een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Elst een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Het Fort 13 in Elst om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Elst bereiken via 31 6 16734917. Bekijk alvast de website: http://www.werenfridusgroep.nl/contact/ om een idee te krijgen waar Scouting Elst voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Elst

Bezoekers bekeken ook