Scouting Eijsden

Unknown Scouting Eijsden is gevestigd aan de Ingenieur Rocourstraat 13C in Eijsden.

Meer informatie over Scouting Eijsden in Eijsden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Eijsden is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Eijsden organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eijsden, is Scouting Eijsden een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Eijsden een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ingenieur Rocourstraat 13C in Eijsden om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Eijsden bereiken via . Bekijk alvast de website: http://scoutingeijsden.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Eijsden voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Eijsden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Eijsden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Eijsden

Bezoekers bekeken ook