Scouting Eersel

Unknown Scouting Eersel is gevestigd aan de Rosheuvel 10 in Eersel.

Meer informatie over Scouting Eersel in Eersel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Eersel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Eersel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eersel, is Scouting Eersel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Eersel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Rosheuvel 10 in Eersel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Eersel bereiken via . Bekijk alvast de website: http://scoutingeersel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Eersel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Eersel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Eersel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Eersel

Bezoekers bekeken ook