Scouting Eempad

Unknown Scouting Eempad is gevestigd aan de Zuiderzeekade 2 in Bunschoten-Spakenburg.

Meer informatie over Scouting Eempad in Bunschoten-Spakenburg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Eempad is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Eempad organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Bunschoten-Spakenburg, is Scouting Eempad een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Eempad een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Zuiderzeekade 2 in Bunschoten-Spakenburg om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Eempad bereiken via 31 6 39511809. Bekijk alvast de website: http://www.deeempad.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Eempad voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Eempad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Eempad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Eempad

Bezoekers bekeken ook