Scouting Dreumel

Unknown Scouting Dreumel is gevestigd aan de De Paulus 1 in Dreumel.

Meer informatie over Scouting Dreumel in Dreumel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Dreumel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Dreumel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Dreumel, is Scouting Dreumel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Dreumel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Paulus 1 in Dreumel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Dreumel bereiken via 31 487 572 663. Bekijk alvast de website: http://scoutingdreumel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Dreumel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Dreumel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Dreumel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Dreumel

Bezoekers bekeken ook