Scouting Doornakkers

Vereniging of organisatie Scouting Doornakkers is gevestigd aan de Urkhovenseweg 27 in Eindhoven.

Meer informatie over Scouting Doornakkers in Eindhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Doornakkers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Doornakkers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Eindhoven, is Scouting Doornakkers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Doornakkers een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Urkhovenseweg 27 in Eindhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Doornakkers bereiken via 31 40 281 1275. Bekijk alvast de website: http://www.doornakkers.com/ om een idee te krijgen waar Scouting Doornakkers voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Doornakkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Doornakkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Doornakkers

Bezoekers bekeken ook