Scouting Don Bosco

Unknown Scouting Don Bosco is gevestigd aan de Bosstraat 77a in Soest.

Meer informatie over Scouting Don Bosco in Soest

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Don Bosco is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Don Bosco organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Soest, is Scouting Don Bosco een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Don Bosco een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bosstraat 77a in Soest om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Don Bosco bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.donboscosoest.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Don Bosco voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Don Bosco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Don Bosco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Don Bosco

Bezoekers bekeken ook