Scouting Don Bosco Lindenheuvel

Scouting Scouting Don Bosco Lindenheuvel is gevestigd aan de Rozenlaan 75 in Geleen.

Meer informatie over Scouting Don Bosco Lindenheuvel in Geleen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Don Bosco Lindenheuvel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Don Bosco Lindenheuvel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Geleen, is Scouting Don Bosco Lindenheuvel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Don Bosco Lindenheuvel een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Rozenlaan 75 in Geleen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Don Bosco Lindenheuvel bereiken via 31 46 410 7290. Bekijk alvast de website: https://www.scouting.nl/organisaties/groepen-per-plaats/geleen/scouting-don-bosco-lindenheuvel om een idee te krijgen waar Scouting Don Bosco Lindenheuvel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Don Bosco Lindenheuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Don Bosco Lindenheuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Don Bosco Lindenheuvel

Bezoekers bekeken ook