Scouting Don Bosco Leunen

Vereniging of organisatie Scouting Don Bosco Leunen is gevestigd aan de Kapelweg 2 in Leunen.

Meer informatie over Scouting Don Bosco Leunen in Leunen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Don Bosco Leunen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Don Bosco Leunen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Leunen, is Scouting Don Bosco Leunen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Don Bosco Leunen een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Kapelweg 2 in Leunen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Don Bosco Leunen bereiken via 31 478 582 488. Bekijk alvast de website: http://www.donboscoleunen.nl/index.php/blokhut om een idee te krijgen waar Scouting Don Bosco Leunen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Don Bosco Leunen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Don Bosco Leunen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Don Bosco Leunen

Bezoekers bekeken ook