Scouting Don Bosco Heerlerbaan

Unknown Scouting Don Bosco Heerlerbaan is gevestigd aan de Doctor Clemens Meulemanstraat 8a in Heerlen.

Meer informatie over Scouting Don Bosco Heerlerbaan in Heerlen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Don Bosco Heerlerbaan is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Don Bosco Heerlerbaan organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heerlen, is Scouting Don Bosco Heerlerbaan een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Don Bosco Heerlerbaan een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Doctor Clemens Meulemanstraat 8a in Heerlen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Don Bosco Heerlerbaan bereiken via 31 45 541 8320. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingdonbosco.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Don Bosco Heerlerbaan voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Don Bosco Heerlerbaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Don Bosco Heerlerbaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Don Bosco Heerlerbaan

Bezoekers bekeken ook