Scouting Don Bosco Geldrop

Unknown Scouting Don Bosco Geldrop is gevestigd aan de Parallelweg 10A in Geldrop.

Meer informatie over Scouting Don Bosco Geldrop in Geldrop

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Don Bosco Geldrop is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Don Bosco Geldrop organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Geldrop, is Scouting Don Bosco Geldrop een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Don Bosco Geldrop een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Parallelweg 10A in Geldrop om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Don Bosco Geldrop bereiken via 31 40 285 8311. Bekijk alvast de website: http://scoutingdbgeldrop.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Don Bosco Geldrop voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Don Bosco Geldrop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Don Bosco Geldrop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Don Bosco Geldrop

Bezoekers bekeken ook