Scouting Die Katinka's

Scouting Scouting Die Katinka's is gevestigd aan de Ommoordseweg 87 in Rotterdam.

Meer informatie over Scouting Die Katinka's in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Die Katinka's is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Die Katinka's organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Rotterdam, is Scouting Die Katinka's een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Die Katinka's een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Ommoordseweg 87 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Die Katinka's bereiken via 31 10 220 7721. Bekijk alvast de website: https://www.die-katinkas.nl/contact/ om een idee te krijgen waar Scouting Die Katinka's voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Die Katinka's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Die Katinka's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Die Katinka’s

Bezoekers bekeken ook