Scouting Den Hoorn

Unknown Scouting Den Hoorn is gevestigd aan de Zuidhoornseweg 2a in Den Hoorn.

Meer informatie over Scouting Den Hoorn in Den Hoorn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Den Hoorn is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Den Hoorn organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Den Hoorn, is Scouting Den Hoorn een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Den Hoorn een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Zuidhoornseweg 2a in Den Hoorn om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Den Hoorn bereiken via 31 6 41128225. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingdenhoorn.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Den Hoorn voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Den Hoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Den Hoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Den Hoorn

Bezoekers bekeken ook