Scouting Dedemsvaart

Unknown Scouting Dedemsvaart is gevestigd aan de Parklaan 12 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Scouting Dedemsvaart in Dedemsvaart

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Dedemsvaart is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Dedemsvaart organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Dedemsvaart, is Scouting Dedemsvaart een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Dedemsvaart een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Parklaan 12 in Dedemsvaart om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Dedemsvaart bereiken via 31 6 83342478. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingdedemsvaart.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Dedemsvaart voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook