Scouting De Windroos

Unknown Scouting De Windroos is gevestigd aan de Musschenberg 28 in Spaubeek.

Meer informatie over Scouting De Windroos in Spaubeek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Windroos is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Windroos organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Spaubeek, is Scouting De Windroos een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Windroos een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Musschenberg 28 in Spaubeek om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Windroos bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingdewindroos.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Windroos voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Windroos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Windroos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Windroos

Bezoekers bekeken ook