Scouting De Watergeuzen

Scouting Scouting De Watergeuzen is gevestigd aan de Bark 1 in Vlissingen.

Meer informatie over Scouting De Watergeuzen in Vlissingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Watergeuzen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Watergeuzen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Vlissingen, is Scouting De Watergeuzen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Watergeuzen een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Bark 1 in Vlissingen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Watergeuzen bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.wg3.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Watergeuzen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Watergeuzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Watergeuzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting De Watergeuzen

Bezoekers bekeken ook