Scouting De Voerman Groningen

Vrijwilligersorganisatie Scouting De Voerman Groningen is gevestigd aan de Beijumerweg 17 in Groningen.

Meer informatie over Scouting De Voerman Groningen in Groningen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Voerman Groningen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Voerman Groningen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vrijwilligersorganisatie in de buurt van Groningen, is Scouting De Voerman Groningen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Voerman Groningen een Vrijwilligersorganisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vrijwilligersorganisatie op Beijumerweg 17 in Groningen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Voerman Groningen bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.devoerman.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Voerman Groningen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Voerman Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Voerman Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting De Voerman Groningen

Bezoekers bekeken ook