Scouting de Veste

Unknown Scouting de Veste is gevestigd aan de Het Hoenbroeck, Sikkel 1a in Hasselt.

Meer informatie over Scouting de Veste in Hasselt

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting de Veste is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting de Veste organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hasselt, is Scouting de Veste een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting de Veste een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Het Hoenbroeck, Sikkel 1a in Hasselt om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting de Veste bereiken via 31 38 477 3765. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingdeveste.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting de Veste voor staat.

Hoe kom je bij Scouting de Veste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting de Veste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting de Veste

Bezoekers bekeken ook