Scouting De Verbinding

Unknown Scouting De Verbinding is gevestigd aan de Verbindingsweg 1-D in Lemelerveld.

Meer informatie over Scouting De Verbinding in Lemelerveld

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Verbinding is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Verbinding organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Lemelerveld, is Scouting De Verbinding een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Verbinding een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Verbindingsweg 1-D in Lemelerveld om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Verbinding bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.scoutingdeverbinding.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Verbinding voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Verbinding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Verbinding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Verbinding

Bezoekers bekeken ook