Scouting de Twirre

Unknown Scouting de Twirre is gevestigd aan de Dokter Ypeylaan 10a in Noardburgum.

Meer informatie over Scouting de Twirre in Noardburgum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting de Twirre is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting de Twirre organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Noardburgum, is Scouting de Twirre een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting de Twirre een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dokter Ypeylaan 10a in Noardburgum om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting de Twirre bereiken via 31 33 496 0911. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-detwirre.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting de Twirre voor staat.

Hoe kom je bij Scouting de Twirre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting de Twirre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting de Twirre

Bezoekers bekeken ook