Scouting De Trekvogels

Unknown Scouting De Trekvogels is gevestigd aan de Hooiweg 196A in Paterswolde.

Meer informatie over Scouting De Trekvogels in Paterswolde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Trekvogels is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Trekvogels organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Paterswolde, is Scouting De Trekvogels een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Trekvogels een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hooiweg 196A in Paterswolde om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Trekvogels bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.detrekvogels.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Trekvogels voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Trekvogels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Trekvogels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Trekvogels

Bezoekers bekeken ook